Wie ben ik?

Mijn naam is Jose Riksten, samen met mijn man en zoon wonen we in Eelde. Ik werk sinds 2002 als Pedagogisch medewerker op het kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en op een peuterspeelgroep. Ik ben sinds 2017 gediplomeerd kindercoach. Tevens ben ik 'Ik leer leren' trainer voor kinderen en jeugdigen vanaf 10 jaar. 

Als ik mezelf zal omschrijven dan ben ik een echt mensenmens, krachtig, spontaan, empathisch met een open karakter. In 2017 ben ik de opleiding tot kindercoach en opvoedcoach gaan volgen en in 2018 ben ik ík leer leren' trainer geworden. Werken met kinderen dat is wat ik echt leuk vindt! Dit is wat écht past bij mij! Door de opleiding tot kindercoach te volgen heb ik mijn hart gevolgd: (samen)werken met kinderen, jongeren en volwassenen om de kwaliteiten en vaardigheden te ontdekken die iemand al bezit, maar nog niet in de praktijk weet te brengen. Ik ben het steuntje in de rug om in een veilige en vertrouwde omgeving te ontdekken wat je allemaal nog meer kan, want je kan echt meer dan je denkt! Hoe belangrijk het is om jezelf te zijn, te laten zien wat je kunt, dat je goed bent zoals je bent, zonder oordeel en mét respect voor jezelf en elkaar. En, niet onbelangrijk, alles waar je aandacht aan geeft groeit!

Om mezelf te blijven ontwikkelen als kindercoach, is verbreding en verdieping van belang. Niemand is ooit uitgeleerd en ik volg regelmatig bijscholingen.

Voor meer leuke info kunt u ook kijken op mijn Facebook pagina door op de onderstaande link te klikken.